Over Navternet

Navternet is onsttaan als LifeNet kring vanuit de Navigators. Tegenwoordig bestaat LifeNet niet meer en is Navternet een losstaande interkerkelijke groep in Zwolle. In je studententijd leer je veel mensen kennen. Je investeert een aantal jaren in de contacten met mensen van bijvoorbeeld je studentenvereniging, en er ontstaan vriendschappen. Je leert veel over God en wordt scherp gehouden in je relatie met Hem door je vrienden en/of verenigingsgenoten. Beide zaken zijn erg waardevol. Nu je de studententijd beëindigd hebt en waarschijnlijk aan het werk bent of werk zoekt is het tijd om hierop verder te bouwen. Regelmatig samen God zoeken door tijd te nemen om Hem beter te leren kennen en ook contact houden met vrienden in Zwolle en nieuwe mensen leren kennen. Zo kunnen we elkaar steunen in dingen waar je tegenaan loopt in deze fase van je leven, op je werk, qua wonen, relaties, vriendschappen etc.
We willen met elkaar zoeken naar antwoorden op vragen zoals: hoe kan ik christen zijn op mijn werk, hoe belangrijk is carrière voor mij, hoe besteed ik mijn tijd en mijn geld, een kerkelijke gemeente zoeken noodzaak of niet en andere belangrijke vragen die ons bezig kunnen houden in de levensfase waarin we nu zitten. En de vraag “wat zegt God over dit alles”.
Praktisch willen we dit invullen door als NavterNet een netwerk te vormen van voormalig studenten waarbinnen je kunt deelnemen aan kringen en netwerkavonden.
Navternet biedt in het kort de volgende dingen:

  • Een leuke groep afgestudeerden / nieuwe mensen leren kennen
  • Verschillende kringen
  • Sprekersavonden
  • Weekenden
  • Activiteiten op initiatief van de leden